TOP termékek

Blog

Étkező

Smartbútor
2021.06.26 14:16
Étkező

Az étkező az egyik központi hely a család számára, ezért nagyon fontos, hogy az asztal megfelelő méretű legyen, a székek pedig kényelmesek. Akár ilyen egyszerű is lehetne a berendezés, de szerencsére ma már hatalmas a választék...

Népszerűek a nagy, nyitott terek. Általában az étkező a konyhával és nappalival közösen kap helyet. Ilyenkor figyelembe kell venni a konyhának és a nappalinak a hangulatát, berendezési stílustát, színeit, hogy teljes legyen az összhang.

Jelenleg hódít az indusztriális – vagy loft lakberendezési stílus, aminél a nagy terek elengedhetetlenek, így szinte adja magát, hogy a három helyiség egy légtérben kapjon helyet.

Az étkezőasztal készülhet többféle anyagból, téglalap, négyzet vagy kör asztallappal.  A fix mellett népszerűek a bővíthető étkezőasztalok, így, ha a mindennapokban nincs is rá szükség, alkalom adtán össze tud ülni az egész család.

Több típusú és számtalan kialakítású étkezőszék közül választhatod ki a neked leginkább tetszőt. Gyakran találkozhatunk fém és bársony vagy fa és textilbőr kombinációjával.

Ha sikerült kiválasztanod a tökéletes asztalt és székeket, akkor hozd összhangba a színeket a konyháéval és a nappaliéval a maximális elégedettségért!